null
nullnull

Kontakt

037 205 200

065 342 8555

065 342 8555

065 342 8555

winnertravel.ts@gmail.com

Vuka Karadžića 7, Trstenik

Napulj

Italija - Napulj

4.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Italija
Napulj

Ukupno nocenja

4

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja
NAPULJ  
sa posetama Sorentu, Kapriju, Pompeji i Amalfi obali 
5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom i autobusom 
Polazak: 29. april (povratak: 03.maj 2024.) 

CENA PUTOVANJA PO OSOBI: 795 evra 
Doplata za jednokrevetnu sobu je 250 evra. 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: avionski prevoz na relaciji Beograd - Napulj - Beograd (prevoznik Air Serbia), smeštaj u hotelu kategorije  3* na bazi četiri noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama, aerodromske takse (oko 65 evra na dan objavljivanja programa,  čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u poslovnicama Filip Travela ili poslovnicama ovlašćenih subagenata), transferi na  relacijama aerodrom - hotel - aerodrom prema programu, panoramsko razgledanje grada, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja. 

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativni izleti, boravišne takse u hotelima (plaćaju se na recepciji, 2 evra po osobi i noći),  međunarodno putno zdravstveno osiguranje.


FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom i brodom “Kapri”. Cena: 130 evra. U cenu je uključen gradski prevoz do luke, karta za brod do  Kaprija, mini bus za obilazak Kaprija i vodič. 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Amalfi obala”. Cena: 80 evra. U cenu je uključen transfer do Amalfi obale i vodič. 
- Celodnevni fakultativni izlet autobusom “Sorento i Pompeje”. Cena: 95 evra. U cenu je uključen transfer do lokaliteta Pompeje kao i ulaznica  za isti, vodič. 

Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 20 prijavljenih  učesnika za realizaciju ovog izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih,izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanje cene ili sadržaja, a uz  dogovor sa putnicima.